Wat doe ik als Holistisch (Onco) Life Coach?

 

Steeds meer mensen lopen vast op de meest uiteenlopende levensgebieden. Waardoor ze vaak niet vooruit komen in hun leven en re-integratie in de maatschappij en naar de werkvloer steeds moeilijker worden. Dit heeft een enorme invloed op heel hun leven: de kwaliteit van hun gedachten, fysiek, gezondheid, gezin, relatie, sociaal leven, job, carrière, financieel,… Noem maar op. Ze worden overspoeld door angst, hun spiegelbeeld dat niet meer overeenkomt met hun zelfbeeld, zelfliefde dat in het gedrang komt … waardoor liefde geven niet meer zo evident is, mensen gaan hun anders bekijken of juist mijden. Hun energieniveau dat plots beneden 0 staat. En vaak leidt tot een sociaal isolement.

 

Als Onco & Life Coach draag ik bij aan het algemeen psychosociaal welzijn van mijn medemensen aan de hand van persoonlijke coaching, groepscoaching, mentoring, master minds, workshops, trainingen en programma's op maat naar ieders behoeften en noden. Om zo weer balans en harmonie in hun leven te creëren waardoor wensen weer vervuld worden en doelen worden bereikt.

 

Balans, harmonie en groei in evenwicht brengen, behoren dan ook tot mijn prioriteit in een coaching traject op maat naargelang ieders behoeften en noden. Tijdens het eerste gesprek (intakegesprek), gaan we kijken waar de nood het hoogste is. Aan de hand daarvan wordt een programma op maat uitgewerkt gebaseerd op drie transformatiepijlers. Het intakegesprek (gratis) duurt 1 u en is de basis voor het slagen van een coaching traject.

Een coaching traject opgebouwd aan de hand van een transformatieprogramma op maat wordt altijd in blokken van 6, 9 of 12 sessies afgesloten. Daar we eerst oude gewoontes en overtuigingen zullen gaan resetten, om zo tot het gewenste resultaat te komen. De tijdsduur van een coaching sessie is evenals het intakegesprek ongeveer een 60 minuten aan een tarief van 75€ per uur. De eerste 4 sessies hebben we wekelijks afspraak met elkaar, daarna wekelijks , twee of driewekelijks, naargelang elkaars agenda, behoeften en noden.

 

Als Onco & Life Coach creëer ik een plaats  waar enkel en alléén ruimte is voor hoog gekwalificeerde coaching sessies en trainingen op maat.

Een plaats waar je gewoon jezelf kan en mag zijn, zonder enig gevoel van schaamte of ongemak ten gevolge van gelijk welke onaangename situatie u op dat moment treft of heeft getroffen.

Een plaats waar IEDEREEN terecht kan voor een coaching traject of een training op maat

Een plaats waar “U” gewoon “JIJ” kan en mag zijn!

Een plaats voor hem of haar, jong of oud

 

Mijn missie als Onco & Life Coach is uw welzijn en levensgeluk vergroten